06-51 12 30 33 cadejager@xs4all.nl

“Skippymix”

voor mens en dier

Chakracode
Naast de Bachbloesems heb ik ook een passie ontwikkeld voor het berekenen van een zgn. Chakracode. Dit is een berekening aan de hand van een geboortedatum. Deze -persoonlijke-code geeft inzicht in je talenten en valkuilen +welke chakra’s en activiteiten balans kunnen geven. Hierdoor ontstaat er meer begrip voor jezelf!
Deze inzichten kunnen rust geven en zeker ook inspiratie! Een code bestaat uit 4 getallen, waaronder de belangrijkste: je basislading. De cijfers corresponderen met de chakra’s en deze  zijn weer verbonden met zowel het fysieke als het energetische lichaam. Ik maak een tekening van een weegschaal en vul de code in en zo kan je  in één opslag zien hoe de chakra’s zijn verdeeld en waar balans nodig is.
Fysieke klachten kunnen hier bijgelegd worden om te kijken waar en waarom “de schoen wringt”. Inmiddels heb ik al honderden Chakracodes ontcijferd en het is zo mooi om te zien hoe mensen verrast reageren en AHA-momenten beleven (“Oh, nu snap ik waarom ik altijd…”)
De Bachbloesems kunnen hierbij ondersteuning bieden, want in de theorie van dit systeem is er ook een koppeling gemaakt met de bijbehorende bloesems.
Medicijnwiel
Ter aanvulling, indien gewenst, kan ik ook een berekening maken van je Medicijnwiel! (volgens een oeroud gebruik van indianen)
Deze berekening gaat ook via je geboortedatum, maar nu wordt er gebruik gemaakt van de 4 windrichtingen. Welke 5 getallen staan bijvoorbeeld bij jou in het Noorden (ingevingen, levensmissie), het Oosten (gave) en bij je zielenmissie (hartenwens)? In het Zuiden (Karmische moeilijkheden, innerlijk kind), het Westen (het “Zijn”)? Waar zitten je valkuilen en belemmeringen? Wat kan je goed?
Ook maak ik hier een tekening van en leg ik uit hoe “jouw” wiel werkt… Door deze inzichten ontstaat een duidelijk beeld. Door een link te maken met de Bachbloesems ontstaat er een persoonlijke mix! Zowel qua inzicht als fysiek middels een flesje op maat.